Pískám, pískáš, pískáme?!

Pískám, pískáš, pískáme?!

Český svaz pozemního hokeje by rád podpořil myšlenku, aby každý člen a nebo rodič měl příležitost odpískat si nějaké zápasy. Primárně bychom tímto krokem pomohli oddílům s nasazováním rozhodčích pro zápasy a turnaje. Jako další pozitivum považujeme to, že pískání pomáhá k lepšímu pochopení nejen pravidel, ale i práce rozhodčích a dlouhodobě tímto krokem můžeme zajistit více kvalitních rozhodčích na nejvyšší úrovni.
V posledních letech se naše Hokejová Rodina neustále rozrůstá, za což jsme velmi rádi. Pokud chceme růst i nadále, je potřeba do našeho sportu více zapojit nejen trenéry, ale i rozhodčí a oficiály. Zároveň si uvědomujeme, že komunikace mezi rozhodčími, trenéry, hráči a fanoušky není stále 100% a v souladu s hodnotami, kterým v Hokejové Rodině věříme. Rádi bychom tuto situaci zlepšili, a proto jsme se rozhodli udělat malý průzkum, abychom zjistili názory našich členů, dokázali najít příčiny nesouladu a mohli pracovat na příležitostech.
Proto vás žádám o pár minut vašeho času na vyplnění tohoto malého průzkumu. Prosím o vyplnění dotazníku nejpozději do 20.7.2020, dále o sdílení za účelem sesbírání co největšího množství názorů od co největšího množství lidí, abychom mohli aktivně posílit naši rodinu. Předem děkuji za vaši ochotu nám pomoci.

»»» dotazník k vyplnění zde «««